More

  Nybegynder med Biobizz Coco Mix

  I al den tid jeg har groet, har jeg altid brugt Biobizz Light mix som mit medie at gro i. Jeg har altid tænkt det var det bedste og nemmeste. Men nu har jeg efterhånden groet i ret lang tid, så tænkte jeg. Hvorfor ikke lige prøve noget andet bare for at spice det lidt op, men heller ikke alt for vildt med hydroponisk anlæg osv.

  Så det jeg tænkte jeg ville kunne gøre bare for at spice det lidt mere op. Er at skifte mit medie, fra Biobizz Light mix til Biobizz Coco mix. Et lille chok jeg fik var at nu skulle man også ændre på sit gødningsskema. Og eventuelt køre med noget andet gødning da jord og coco ikke opføre sig på samme måde. Jeg har jo altid bare brugt GHE (General Hydroponics Europe) som mit gødningsmærke.

  Nybegynder med Biobizz Coco Mix


  Det første jeg lagde mærk til da jeg skiftede over til Biobizz Coco mix var at jeg faktisk skulle bruge mere gødning til mine planter pga. Coco er jo dødt, ligesom normal jord. Men det var ikke forfærdelig meget mere end normalt. ihverfald ikke noget man lige lagde mærk til, eller kunne mærke på pengepungen.

  Efter jeg har haft brugt Coco nu i noget tid. Er jeg simpelthen blevet forelskede i det fordi jeg synes sådan virkelig at det bare fungerer supergodt. Jeg synes at mine planter bliver større og flotter og topskuddene bliver simpelthen bare så flotte. Så Coco er noget jeg virkelig ikke skal gå fra, fordi mit udbytte jeg kan få er simpelthen bare så meget bedre end terra. 

  Men du kan også her læse mere om planter – læs med her!

  Du kan i dag få din hjælp her

  Eftersom jeg stadige er lidt nybegynder så det var nok bare lidt mere held end forstand, så jeg håber at det ikke bare var held. Men nu vil jeg bare fortsætte med at bruge Biobizz Coco fordi det nok noget af det eneste fremskridt jeg har set på mine planter efter jeg har groet snart i 1 år. Det der også gør Biobizz Coco superlækkert, er at dræningen er rigtig god. Så hvis jeg nu skulle anbefale jer et rigtig godt medie så ville jeg sige til jer i helt klart skulle vælge at bruge coco, men det kan nu være det ikke virker for jer. Altså man må bare prøve og lege lidt også finde ud af hvad der så er bedst for en selv. 

  Latest Updates

  En god dame pullover er vigtig

  Jeg kan med det samme sige dig, at det her med en god dame pullover, det er noget som der bare er vigtig i...

  Nybegynder med Biobizz Coco Mix

  I al den tid jeg har groet, har jeg altid brugt Biobizz Light mix som mit medie at gro i. Jeg har altid tænkt...

  En god billig trailer, det mangler du

  Jeg kan i dag sige dig, at det her med en billig trailer er noget for dig der mangler et transportmiddel derude som virker....

  Related Articles

  En god dame pullover er vigtig

  Jeg kan med det samme sige dig, at det her med en god dame...

  Nybegynder med Biobizz Coco Mix

  I al den tid jeg har groet, har jeg altid brugt Biobizz Light mix...

  En god billig trailer, det mangler du

  Jeg kan i dag sige dig, at det her med en billig trailer er...

  Fra 0 til guld med Indendøres dyrking

  Da jeg startede med at gro, havde jeg altid i tankerne at udendørs ville...