More

  Fra 0 til guld med Indendøres dyrking

  Da jeg startede med at gro, havde jeg altid i tankerne at udendørs ville være det bedste. Da planten jo oprindelig voksede udendørs. Så i mit hoved ville det være bedst hvis jeg dyrkede dem udenfor. I form af det jeg ville kunne få den allerbedste høst ud af det.

  Men efter jeg havde haft 2 høste, følte jeg ikke det lige var det bedste af dyrke udenfor, da jeg ikke kunne kontrollere det særlig meget. Skulle bare tage det moder natur gav mig. Begyndte så at lave min egen research. På hvordan den bedste måde at gro på ville være her, i hvert fald her i Danmark hvor vi ikke har det bedste udeklima. Her var Indendøres dyrking det bedste.

  Fra 0 til guld med indendørs dyrkning

  Alt hvad jeg fandt, sagde Indendøres dyrking var det bedste, men var lidt for stædig til at sige til mig selv, at jeg skulle begynde på det. Jeg fortsatte så i noget tid med at dyrke udenfor, også skete der noget forfærdeligt. Ved ikke hvordan men alle mine planter døde. 

  Nu valgte jeg så at boykotte alt hvad der havde at gøre med udendørs dyrkning. Jeg gik lige i 2 ugers tid og prøvede at planlægge hvordan mig grow skulle være. Og hvordan jeg ville gøre det.

  Efter to rigtig lange uger valgte jeg bare og gå all the way. Og købe et tiptop set up, med LED og alt muligt som der skulle menes at være det bedste. Hold da kæft når man virkelig gerne vil have det bedste af det bedste. Så bliver det sgu også enormt dyrt. Jeg fik så købt det bedste telt jeg kunne finde, og nogle super lækre LED lamper. 

  Det bedste lamper der er på markedet

  Nogle dage senere sad jeg og så en film i tv’et hvor det lige pluslige bankede på min dør, det var fragtmanden med en hel palle med varer til mig. Havde glædet mig herre vildt, nu skulle jeg bare sætte det hele op på loftet og håbe på det bedste.

  Det hele kørte bar derudaf, det var supernemt, og der skulle faktisk heller ikke så meget arbejde til for at have et indendørs grow. Havde nemlig købt et drypsystem som gjorde mit liv langt nemmere. Da det så kom til at høste, kunne jeg slet ikke overkomme hvor flotte mine planter så så ud og skuddene ”waow”, de var så flotte og store.

  Det var nok for det bedste, at jeg rykkede over til at have et indendørs grow i stedet for det lorte grow udenfor. Det kan lang bedre betale sig at have et indendørs grow. Ens udbytte er langt bedre og det 1000 gange nemmere. 

  Dog kan sådan et smart tema fest bryllup skam også noget godt – læs med her!

  Latest Updates

  En god dame pullover er vigtig

  Jeg kan med det samme sige dig, at det her med en god dame pullover, det er noget som der bare er vigtig i...

  Nybegynder med Biobizz Coco Mix

  I al den tid jeg har groet, har jeg altid brugt Biobizz Light mix som mit medie at gro i. Jeg har altid tænkt...

  En god billig trailer, det mangler du

  Jeg kan i dag sige dig, at det her med en billig trailer er noget for dig der mangler et transportmiddel derude som virker....

  Related Articles

  En god dame pullover er vigtig

  Jeg kan med det samme sige dig, at det her med en god dame...

  Nybegynder med Biobizz Coco Mix

  I al den tid jeg har groet, har jeg altid brugt Biobizz Light mix...

  En god billig trailer, det mangler du

  Jeg kan i dag sige dig, at det her med en billig trailer er...

  Fra 0 til guld med Indendøres dyrking

  Da jeg startede med at gro, havde jeg altid i tankerne at udendørs ville...